7 obserwujących
68 notek
31k odsłon
2489 odsłon

Polska zdrowa żywność

Polska Bio Szynka dalece przekroczyła normy bezpieczne dla zdrowia (743), Które nie powinny przekroczyć 200 jednostek, podczas gdy jej odpowiednik kupiony w Austrii ma wartość 161.
Polska Bio Szynka dalece przekroczyła normy bezpieczne dla zdrowia (743), Które nie powinny przekroczyć 200 jednostek, podczas gdy jej odpowiednik kupiony w Austrii ma wartość 161.
Wykop Skomentuj109

Do niedawna byłem przekonany, że w Polsce jest względnie zdrowa żywność. To jednak się zmieniło, kiedy gruntowniej zająłem się tym problemem. Obecnie jestem zdania, że w Polsce są stworzone takie warunki rozwoju, które kreują powolne zatruwanie społeczeństwa polskiego. Do rzadkości należą wyniki takie jak przy badaniu polskiego czosnku, co widać na poniższej grafice.

image

Dlaczego jestem tego zdania? Ponieważ od pewnego czasu mięso, ziemianki i wiele różnych innych produktów spożywczych jak również owoców nie smakowały jak dawniej i czułem uciążliwość w trakcie pokarmowym po ich spożyciu. Produkty, które były kiedyś znakomite w swojej jakości.

Natomiast analogiczne produkty spożywane w kraju gdzie mieszkam nie sprawiają dla mojego organizmu żadnego problemu.

Kupiłem sobie instrumenty, przy pomocy których dokonywałem analizy zawartości substancji trujących w produktach, które spożywam. Wracając z Polski do kraju gdzie mieszkam, kupiłem jak zawsze polskie produkty, które lubię. Polską Bio szynkę i inne produkty jak również polskie owoce.image

Po zbadaniu tych produktów i ich odpowiedników kupionych w Austrii doszedłem do wniosku, że polską Bio szyneczkę muszę wyrzucić do śmieci, ponieważ dopuszczalna norma była przekroczona 300% a polskie owoce mają w sobie taką zawartość Nitratu, która również przekracza normę dopuszczalną. Podczas kiedy analogiczne produkty kupione w Austrii są w takim stanie, w którym spożycie ich nie przedstawia zagrożenia dla zdrowia naszego.

Podsumowując, wygląda na to, że polska ziemia jest przewożona nawozami sztucznymi. Dlatego mamy do czynienia ze znacznym przekroczeniem norm Nitratu w produktach spożywczych i owocach.

Natomiast polskie mięso jest nadmiernie pompowane różnymi solankami i produktami chemicznymi, których zadaniem jest zwiększeniem ich ciężaru jak również poprawienie ich barwy jak również uczynienie ich przez dodanie środków chemicznych i konserwujących jak najtrwalszymi.

Zdrowie społeczeństwa w tym procesie odgrywa znikomą role. Najważniejszy jest profit a więc jak największa produkcja za jak najmniejszą cenę. Jasne staje się powiedzenie, że tak produkujemy przyszłych klientów dla klinik onkologicznych i kardiologicznych, które powinny przygotować się do epidemii chorób nowotworowych i układu krążenia krwi. Przy takiej polityce ministerstwa zdrowia i rolnictwa w Polsce mamy do czynienia ze cichym dobrze zorganizowanym być może nieświadomym Genozid-em na narodzie polskim. Jedno wiem na pewno. Kiedy będę wybierał się do Polski, wtedy zaopatrzę się w produkty spożywcze, na czas mojego pobytu w Polsce, w Austrii.image


Wykop Skomentuj109
Ciekawi nas Twoje zdanie! Napisz notkę Zgłoś nadużycie

Więcej na ten temat

Salon24 news

Co o tym sądzisz?

Inne tematy w dziale Rozmaitości