Kuchennik @XANIELKA Mam dziś wybitnie sympatycznych gości. Aż chce się gotować :(((( "ale bzdura!" Komentarz do notki: Karkówka długo pieczona
Kuchennik @DR.WALL Eeeee tam! Ja odziedziczyłam mój prodiż po Rodzicach, i nie mam pojęcia, ile on ma lat ... ale Rodzice mieli go, gdy ja miałam kilka lat. Nie wiem, czy wcześniej, i teraz już się nie dowiem .... Nie jest idealny - nie ma jednej... Komentarz do notki: Karkówka długo pieczona
Kuchennik @UFKA Piotr Gursztyn twierdzi, że z zemsty. Motyw do przyjęcia:O Taki ludzki. "No właśnie - po co?" Komentarz do notki: Smuteczek, bo nie smutek
Kuchennik @OBŁOK Wytłumacz to moim gościom. "Zły przepis.: Komentarz do notki: Karkówka długo pieczona
Kuchennik @DR.WALL W ogóle prodiż to jest urządzenie niedoceniane, a znakomite! Taki pieczony kurczak, jaki robił mój Tata właśnie w prodiżu, to może się tylko przyśnić! Kartoflak z prodiża też jest lepszy, niż z piekarnika, najlepsze... Komentarz do notki: Karkówka długo pieczona
Kuchennik @SOWINIEC Panie Sowińcu - po pierwsze, to są dwie zupełnie różne rzeczy, po drugie - karkówkę z grilla to ja robiłam 20 lat temu i dosyć :O Komentarz do notki: Karkówka długo pieczona
Kuchennik @Autor Chyba mam chwilę słabości, bo dojrzałam do coming-outu: co jakiś czas wracam do notki Anny-kibicki, która nocną porą poleca królika z domowej hodowli. Jak dla mnie - mistrzostwo. I ten umiar w przyprawianiu ...... Komentarz do notki: Klasyczne pikle ogórkowe
Kuchennik @VITELLO Proszę się czuć jak u siebie w domu :O "Przepraszam, że się wcześniej "poszarogęsiłem"." Komentarz do notki: Klasyczne pikle ogórkowe
Kuchennik @AZALYA "W temacie" kani polecam notkę vitello: "Słówko w sprawie czubajek". Komentarz do notki: Klasyczne pikle ogórkowe
Kuchennik @VITELLO Tak, internet bywa pomocny, ale może też być zgubny ... Komentarz do notki: Klasyczne pikle ogórkowe