Gotowanie

Napisz notkę na ten temat

Pierwsza i najbardziej znana to, oczywiście, niewątpliwie znana i lubiana jarzynowa (a de facto - rosyjska). Jednak PRL też znał kilka smacznych sałatek - serio! 1. Wiosenna sałatka z rzodkiewek. Przepis: iść do państwa X, choć to...

  Z jedzeniem jak z każdą ważna sferą działań ludzkich związanych jest wiele fobii i neuroz. Nie będę opisywał smutne medyczne przypadki tylko strachy przeciętnego Kowalskiego. Jednym z nich jest obawa przed zabrudzeniem...

Cześć ! Dzisiaj będzie o ciekawej ofercie handlowej - o kaszy "bulgur". Jest to ziarno pszenicy, gotowane i suszone, z którego robi się przemiał. Jest to kasza z obszarów Turcji i kuchni Bliskiego Wschodu. Ziarno kaszy może być...

  No i posypaliśmy głowy popiołem i przez najbliższe tygodnie będziemy dumać nad naszym losem. Nie wszyscy mogą udać się na pustynię i głodować, raz, że pustyń w naszym klimacie jak na lekarstwo, a dwa, że lekarz rodzinny...

Cześć, Kipi kasza, kipi groch. Lepsza kasza niż ten groch, Bo od grochu boli brzuch, A od kaszy będziesz zdrów ! Dzisiaj krótko na temat trawy konsumpcyjnej. Mam tu na myśli ziarna traw zebrane z myślą o...

Piszą na ten temat

Popularne tagi