Cukrzyca skraca życie nawet o 14 lat, a jej rozwojowi sprzyja spożywanie czerwonego mięsa - to ustalenia naukowców.
Czerwone mięso potęguje cukrzycę
- Nasze odkrycia zdecydowanie potwierdzają wytyczne dietetyczne, które zalecają ograniczenie spożycia czerwonego mięsa
-------------------------------------------------------------------------
Tym właśnie zajmują się profesjonalne media.
Chcą dobra ludzi, którzy do nich zaglądają.
Nie chcą ich skrzywdzić.
W żadnym razie.
Po prostu. Żebyś "wiedział" i rozumiał, robaki dobre, mięso trzeba zakazać. Z probówki dobre, naturalne złe. Żebyś był Z D R O W Y, od niejedzenia mięsa (czerwonego) i w ten sposób uchronił się przed cukrzycą w 67 procentach.
Skala szkodliwej grandy przebiła sufit i już nikogo nie dziwi.
A tak naprawdę:
http://blog.zbyszeks.pl/3055/insulinoodpornosc-cukrzyca-biznes-i-medycyna-wersja-skrocona/
http://blog.zbyszeks.pl/3047/insulinoodpornosc-cukrzyca-biznes-i-medycyna-wersja-pelna/
http://blog.zbyszeks.pl/3252/najwieksza-epidemia-w-historii-swiata-czyli-smacznego/