ACHTUNG! NOTKA ZAWIERA TREŚCI STRASZLIWE I MAKABRYCZNE! TYLKO DLA DOROSŁYCH O MOCNYCH NERWACH I ZDROWYM ŻOŁĄDKU! :-)
Ja, ludkowie rostojmili, bydzie po noszymu o srogo ważnyj sprawie mie sam na Salonie napisać, ale trocha musza na Goroli doć sie pozór, bo sam beceli, że niczygo niy rozumiom o czym jo pisza, bez to trocha byda improwizjować, bo przeca jo pisza do szpasu, a niy we gowie ludziów do robienia marasu, łod marasu to som we telewizorze polityczne mamlosy i inksze Beboki.
Od razu w ten deseń zmuszona byłam, bez żadnej nieśmiałości wpakować zdjęcie ilustracyjne tego rodzaju, aby każdy się domyślając o co się rozchodząc w tytule mojej notki jeśli nie rozumie ślonskij godki, choć owej godki warto się jest uczyć, albowiem nieznajomość pewnych zasadniczych rzeczy może mieć swoje tragiczne konsekwencje kiedy do konfrontacji ze Ślązakiem dojdzie.
Przelejza ale do meriturandum, bo znaczynie słowa "Kula" we jynzyku Suahili jest bardzo zobowiązującym, choć nieco perwersyjnym, gdyż zobowionzuje do niyustannygo brania do gymby, co ale inksi tyż robiom i osamotniono żech niy je, albowiem takoż chętnie biorą oni do buzi, jak na ten przykład na Salonie bloger @Alamira czy blogerka @Animela, którzy z rozmiłowaniem wielkim nieprzyzwoite publikują treści, kusząc do grzechu bliźniego swego, przy czym miast w sypialni, grzeszą potem bliźni w kuchni, z wyjątkiem Kuli Kobiety Ewy Maryi Świątobliwej, która wprawdzie lubi efekty grzechu swego bliźniego, jednakowoż sama w kuchni nie grzesząc, gdyż w tym temacie mam ja dysfunkcję systemu motywacyjnego, co sie u nos na ta choroba godo LeńGoTropi.
Wiadomo jednak, że w czasach interneta można zawsze jakoś sobie poradzić, jak pewna ekspertka z plastikowymi włosami co po restauracji łazi i wymachuje rękami, jakoby jakowy rewolucjonista na barykadzie, innych krytykując nieustannie, a jak jej samej by wypomnieć, że odżywia się niezdrowo i nieskromnie to strzeli focha jak inna ekspertka salonowa, co takoż miała włosy plastikowe, a na obecnym awatarze wyglondo jak grubiorz po szychcie, ale kilofa kulistego niy udźwignie, bo to som takie te ekspertki, że inkszych szterujom, ale rzić majom choby ciapkapusta, że ino letko piźniesz, a jom już rozczaśnie.
Prowdziwo gryfno frela musi mieć rzić jak gumiklyjza, idealnie okrągłą, a na tyle sprężystą, aby kożdy chop jom chcioł bajsnońć, a usta takie modre jak kapusta do ślonskigo łobiodu, abo podzimka ze tortu, a te usta muszom tak smakować jak Ślonzokowi rolada co jom popijo gorzołom, ale przede wszyjstkim frela musi sie umieć użyć richtik nudelkuli, bo nudelkula to je atrybut babskij siły, a kożdy chop lubi być nudelkulom piźniynty, bo chopy to som masochisty, a baby jeszcze gorzyj, ale ino takie co łobiod chopu warzom, zaś najgorzyj ze wszyjstkich to majom Gorole co niy wiedzom co sie dowo do ślonskij rolady.
I tela. :-)