Kultura 28.06.2011, 21:42 The Best of Zdradek. Part IV: Oxfordczyk na dworze Donalda Z księstw najszczęśliwszego Panie Prominencie łaski bożej Pozwól by ci hołdy złożył Casanova Wenecjanin Pisarz lekarz mędrzec sławny Mistrz wojennej inżynierii...
Polityka 27.06.2011, 20:48 Marszałek Sejmu RP o profesorze prawa kanonicznego KUL "Chory człowiek", "kompletny nieuk", "człowiek niegodny noszenia sutanny". Tymi słowy określił marszałek sejmu RP poseł Stefan Niesiołowski prof. dr hab. Józefa Krukowskiego,...
Polityka 27.06.2011, 17:15 The Best of Zdradek. Part III: Lansik fanfarona Pisząc o małpie z brzytwą i błaźnie w poprzedniej notce rzeczywiście miałem na myśli min. Sikorskiego. Nie wymieniałem jego nazwiska wychodząc z założenia, że jest w tym rządzie tylko jeden minister, którego znakiem...
Polityka 27.06.2011, 01:55 Bij Żyda - spirytystyka postaw fundamentalnych w III RP Skąd wziął się antysemityżm? Mam wrażenie, że jego źródła są inne niż w Europie Zachodniej. W rozmowach z ludźmi, którzy Żydów pamiętali powtarzają się pewne elementy. Są to: - przede...
Polityka 20.06.2011, 20:38 Gangi staruszek rozbijają ruch Palikota Jak doniósł ex-poseł Palikot w Kropce nad I, grupa aktywistów z jego tworzącej się partii, dowodzona przez silnego przedsiębiorcę została brutalnie pobita przez staruszki, słuchaczki Radia Maryja. Dochodzić miało do...
Polityka 16.06.2011, 01:00 Co łączy Blidę, Pasionka i Parulskiego? Dosyć ciekawie o nadchodzącej kampanii wyborczej wypowiedział sie A. Urbański w wywiadzie dla S24. Jego zdaniem głównym wątkiem kampanii będzie rywalizacja SLD z PO. Wynika to z bliskości elektoratów tych partii....
Polityka 14.06.2011, 22:30 Warchoły z Nowogrodzkiej WARCHOŁY I WROGOWIE LUDU kiedyś w WUBP, dziś na czołówce TOK.FM A karząca ręka partii wciąż w formie: ...