foros foros
135
BLOG

Kaczorek

foros foros Polityka Obserwuj notkę 7

Moim zdaniem zdjęcie miesiąca.
Czyżby Doda tarmosiła prezydenta za uszko, a może tylko czule głaskała?
Spójrzmy jak rzecz całą komentuje niewątpliwie wpływowy Super Expres:

"- To przypadkowe spotkanie wspominam z dużą sympatią. Jako artystka jestem osobą apolityczną, więc prezydenta oceniam jako człowieka, a nie jako polityka. Serdecznie go pozdrawiam. To naprawdę miły, sympatyczny i kulturalny mężczyzna - mówi specjalnie dla "Super Expressu" Doda.

Doda już od najmłodszych lat kochała i podziwiała tylko mężczyzn sukcesu. Pierwszym, którego pokochała, był jej ojciec Paweł Rabczewski (61 l.), znany sztangista.(...)
Kolejnym był Radosław Majdan (38 l.)(...)

Kolejnym ważnym mężczyzną w jej życiu był sam premier Donald Tusk (53 l.). W programie "Teraz My!" wystąpiła i zaśpiewała specjalnie dla niego. Skończyło się szeroko komentowanymi całusami. A było to zaraz po wygranych przez Platformę wyborach do parlamentu i powołaniu nowego rządu.(...)

Co może więc oznaczać publiczne zbliżenie Dody z Lechem Kaczyńskim, w roku wyborów na najwyższe stanowisko w państwie?"

Poniżej teledysk, w którym gwiazda polskiej sceny muzycznej prezentuje swoje wokalne walory. Dodajmy, że ucho odgrywa w nim niebagatelną rolę, choć z postury sądzącj nie jest to ucho Lecha Kaczyńskiego. 
Miejmy nadzieję, że refren tej piosenki: "Nie wybrałeś mnie", jest raczej epitafium dla Donalda Tuska niż podzwonnym dla Lecha Kaczyńskiego. 

A na koniec cukiereczek:
DODA JEST GENIALNA IQ=156!
Piosenkarka Doda Elektroda, czyli Dorota Rabczewska, została przyjęta do polskiego oddziału Mensy - stowarzyszenia najbardziej inteligentnych ludzi.
Zdradziła nam, że ma bardzo wysoki iloraz inteligencji: aż 156IQ! Wyższy niż aktorka Sharon Stone (154 IQ), Madonna (140 IQ), były marszałek Sejmu Marek Borowski (131 IQ) czy zastępca redaktora naczelnego "Gazety Wyborczej" - Piotr Pacewicz (135 IQ).
  - "Mamo! Mam 156 IQ!", wrzeszczałam do telefonu, kiedy dowiedziałam się, jaki uzyskałam wynik. Obdzwoniłam wszystkich - opowiada nam Doda Elektroda. - Ja nie mogę! Chyba pęknę z dumy! - wykrzykuje. - Teraz jestem Doda Mensoda!

A tak na marginesie, patrząc na świat nieufnie, zgryźliwie i podejrzliwie,  to ciekaw jestem czy na tegorocznym balu dziennikarzy nie mieliśmy do czynienia ze spektaklem, którego reżyserami byli piarowcy prezydetna (za środki, jak sądzę, prywatne). Wszak PiS poszukuje poparcia u , jak to określił nieoceniony pan Darski, odmóżdżonej polskiej młodzieży.

Udostępnij Udostępnij Lubię to! Skomentuj7 Obserwuj notkę
foros
O mnie foros

</ script> WAU_small ('33nm7mbknmq3 ") </ script > a counter

Nowości od blogera

Komentarze

Pokaż komentarze (7)

Inne tematy w dziale Polityka