Łasuch Łasuch
222
BLOG

Makaron z pstrągiem

Łasuch Łasuch Kultura Obserwuj notkę 5

Pyszne rurki z kapustą i rybą.

Rurki z kapustą i pstrągiem

Czas przygotowania: 30 minut
Kaloryczność: 520 kcal
Ilość porcji: 4

Składniki

  • 35 dag makaronu rurki
  • wędzony pstrąg (25 dag)
  • 1/2 główki białej kapusty
  • cebula
  • 10 dag groszku
  • po 2 łyżki masła, oliwy i posiekanego szczypiorku
  • sól, pieprz

Etapy przygotowania

Ugotować makaron w osolonym wrzątku. Odcedzić. Kapustę posiekać. Groszek umyć. Cebulę obrać, posiekać. Masło i oliwę rozgrzać w rondlu, dodać kapustę, cebulę i groszek, smażyć 8 min.

Pstrąga pokroić. Dodać do kapusty z makaronem, posypać szczypiorkiem, doprawić.

Zdjęcie!

Smacznego! :)

 

 

Łasuch
O mnie Łasuch

Łasuch jest łakomczuchem a do przepisów ma wszelkie prawa, jakby ktoś dociekał.

Nowości od blogera

Komentarze

Pokaż komentarze (5)

Inne tematy w dziale Kultura