Polityka 29.09.2010, 15:35 Prof. Markowski: Zastosujmy praktyki cenzorskie Ja nie wiem jak to nazwać wogóle co ta gazeta wypisuje. To jest wogóle ciekawy przypadek. Po pierwsze wogóle wzrasta nakład i jest społeczne zapotrzebowanie na szaleństwo, a z drugiej strony bardzo się...
Historia 28.09.2010, 19:05 Galeria Prezydentów Rzeczypospolitej J ózef I Odnowiciel Gabriel I Zabity Stanisław I Obalony Ignacy I Chemik Władysław I Na Emigracji...
Polityka 27.09.2010, 21:28 Przenikliwość elit W dobie "białego miasteczka pielęgniarek" pod sejmem dr Jarosław Kaczyński, wówczas premier, wyrzekł słowa: "Inni szatani byli tutaj czynni" . Zrobił się huk nie z tej ziemi, a po nim...
Polityka 26.09.2010, 22:55 Projekt pomnika ofiar katastrofy smoleńskiej moim zdaniem tak powinien wyglądać poziomy pomnik przed Pałacem Prezydenckim, między księciem Józefem a hotelem. Jest to oczywiście nieostre zdjęcie wraku tupolewa, przypominające, w tej formie, krzyż. ...
Polityka 25.09.2010, 13:36 Polski lotnik jest taki, że nawet poleci na drzwiach od stodoły Jest takie powiedzenie, że polski lotnik to jest taki, że jak trzeba będzie, to nawet poleci na drzwiach od stodoły. Więc proszę Państwa, chciałem z wielką satysfakcją stwierdzić, że to już nie grozi. Piloci polscy będą latali na...
Polityka 24.09.2010, 03:04 Smoleńsk: dwugłos TVN i GW. Czy tupolew lądował? Po raz pierwszy od 10 kwietnia wiodące, związane z rządem polskie media prezentują nam odmienne wizje odpowiedzialności za decyzję o lądowaniu samomolotu. Wg TVN czynnikiem odpowiedzialnym za decyzję o lądowaniu...
Polityka 23.09.2010, 03:21 Wywiad E. Klicha dla "Polski": Coś mocno zaśmierdziało - Rosjanie uznali, że lot z 10 kwietnia operował jako cywilny. Natomiast my uważamy, że ostatnia część lotu powinna być zakwalifikowana jako operacja wojskowa, i takie też procedury powinny obowiązywać tego...
Polityka 22.09.2010, 22:48 Idą ciężkie czasy dla Jacka Żakowskiego w TVP Członek KRRiTv K. Luft dla Rz: KL: Trudno się zgodzić na sytuację, w której widz, by wyrobić sobie opinię o danej sprawie, musi obejrzeć nie jeden program, ale dwa albo i trzy. Chciałbym, by każdy program umożliwiał...