Łasuch Łasuch
106
BLOG

Szaszłyki z przepiórczych jaj

Łasuch Łasuch Rozmaitości Obserwuj notkę 0

Już ostatnie dni cyklu  przepisy na Wielkanoc

Dzisiaj wykwintna (przynajmneij z nazwy:) i szybka przekąska:

Szaszłyki z przepiórczych jaj

Czas przygotowania: 15 minut
Kaloryczność: 100 kcal

Ilość porcji: 6

Składniki

  • 12 jajek przepiórczych
  • 12 pomidorków koktajlowych
  • 12 czarnych oliwek
  • 12 marynowanych pieczarek
  • szczypior

Etapy przygotowania

Jajka ugotować na twardo, ostudzić, obrać ze skorupek. Pomidorki umyć, oliwki, pieczarki osączyć z zalewy, szczypior pociąć na 3-cm kawałki. Nakłuwać kolejno na drewniane patyczki do szaszłyków: pomidorki, jajka, oliwki, pieczarki, szczypior.

apetyczne zdjęcie!

smacznego:)

Łasuch
O mnie Łasuch

Łasuch jest łakomczuchem a do przepisów ma wszelkie prawa, jakby ktoś dociekał.

Nowości od blogera

Komentarze

Pokaż komentarze

Inne tematy w dziale Rozmaitości