WIADOMOŚCI BIEŻĄCE WIADOMOŚCI BIEŻĄCE
264
BLOG

Mąka zamojska, zgodnie z naturą, bez polepszaczy

WIADOMOŚCI BIEŻĄCE WIADOMOŚCI BIEŻĄCE Gospodarka Obserwuj notkę 2

image


Mąka zamojska:


Mąka pszenna zamojska TYP 450

Mąka ta posiada najlepsze właściwości wypiekowe, bardzo jasna. Znajduje szerokie zastosowanie w gospodarstwie domowym. Sprzedawana również w opakowaniach 4,5kg.


Mąka pszenna hetmańska TYP 500 

Jest to mąka wysokogatunkowa, bez polepszaczy z najlepszych zbóż. Doskonale nadaje się na pierogi, naleśniki, na pyszne ciasta – rogaliki oraz sosy.


Mąka pszenna luksusowa typ 550 

Mąka używana do wypieku drożdżówek pączków, także do naleśników. Doskonale nadaje się do wyrobu klusek, pierogów, do ciast drożdżowych, bułeczek a także ciast smażonych.


Mąka pszenna typ 750 chlebowa 

Mąka w 100% naturalna bez polepszaczy, z najlepszych zbóż, doskonała do wypieku chleba. Nadaje ona pieczywu specjalnego smaku i nieco ciemniejszego koloru.


Mąka pszenna tortowa typ 450 

Jest to mąka wysokogatunkowa, w 100% naturalna o niskiej popiołowości, bardzo jasna, bez polepszaczy z najlepszych zbóż. Doskonale nadaje się do wypieku ciast, biszkoptów.


Mąka pszenna poznańska typ 500 

Mąka z wysokiej jakości zbóż pochodzących z czystych ekologicznych terenów. Polecana do wyrobu domowych makaronów, pierogowych, na pizzę, a także do zup i sosów, ciast.


Mąka pszenna na Pizzę typ 500 

Mąka z wysokiej jakości zbóż pochodzących z czystych ekologicznych terenów. Polecana do wyrobu pizzy. Na opakowniu mąki umieszczony jest przezpis na ciasto do pizzy.

niezależny portal prasowy

Nowości od blogera

Komentarze

Inne tematy w dziale Gospodarka