Polityka 4.07.2010, 23:44 Lemmingi poprowadzą nas ku lepszej przyszłości Co oznaczałaby wygrana Komorowskiego? Zmian raczej nie będzie. PO utrzymałaby monopol władzy. Pojawiłoby się jedynie nowe wyzwanie: jak w sytuacji dzierżenia pełni władzy wyjaśnić, że nadal PiS nie pozwala na...
Polityka 2.07.2010, 22:32 Hipokryzja i wiec jest czymś zupełnie niezwykłym że kandydat w kampanii wyborczej nie udziela żadnego długiego wywiadu nie swojemu dziennikarzowi T. Lis wielu Polaków chce wybierać na prezydenta kandydata, który...
Polityka 2.07.2010, 08:30 Po co są nam potrzebne debaty prezydenckie? Po co są nam potrzebne debaty prezydenckie? W świecie starej polityki debaty takie potrzebne były po to, by szary wyborca, normalnie zagoniony to pracą, to innymi obowiązkami mógł zobaczyć czym różnią się...
Polityka 1.07.2010, 22:14 "Strzelić Bronka" w związku z problemami edycyjnymi wierszyk o wpadkach (strzałach) Bronka w komentarzu
Polityka 1.07.2010, 20:19 Brawo Jarek Pięknie załatwił dziś Jarek Monisię. Wygłosił swoje przemówienie wyborcze, powiedział o jedności, zmianie języka, przypomniał postawę z tragedii smoleńskiej, poprosił Monikę aby się zmieniła, bo od niej...
Rozmaitości 28.06.2010, 19:34 Debata prezydencka - prawda absolutna, sofizm, jacy jesteśmy Czy istnieje prawda absolutna, czy też prawda zależy ona od punktu widzenia? Ten stary spór Sokratesa z sofistami przyszedł mi do głowy, gdy przypomniałem sobie debatę Kaczyński - Komorowski. Uwagę moją...
Polityka 28.06.2010, 16:30 Debata prezydencka - kwestia białoruska Gwałtowną reakcję Bronisława Komorowskiego na stwierdzenie, że Polacy powinni rozmawiać o sprawach polonii na Białorusi również z Rosją, uznałem za kolejną wpadkę marszałka i świadectwo jego niskich kwalifikacji i w...
Polityka 27.06.2010, 21:03 Bronek - dyplomata "To jest pomysł niebywały, aby z Rosją rozmawiać o Białorusi." Bronisław Komorowski, kandydat na prezydenta RP. Ależ nam się "dyplomata" zapowiada na stanowisku prezydenta. ...