Polityka 14.05.2010, 20:51 Skromność Marszałka "rzeczywiście tylko ja mam potencjał, by wygrać z Jarosławem Kaczyńskim" Oznajmił Marszałek w wywiadzie z K. Piaseckim. No to juz wiemy, dlaczego Tusk nie wystartował;) Miejmy nadzieję, że następnym razem sztab...
Polityka 11.05.2010, 00:23 Umizgi do postkomuny, hipokryzja, suwerenność W telewizji rządowej dziś czerwony festiwal, najpierw Jaruzelski potem Kwaśniewski, podsumowanie to nabijanie się z pianina Kaczyńskiego. Dawno już stare komuchy nie miały takiego uważania. Okazuje się, że są ważni. Od nich...
Polityka 7.05.2010, 03:16 Świat się śmieje "wyjaśnienie incydentów lotniczych, awarii i katastrof spowodowanych przez polskie wojskowe statki powietrzne w przestrzeni powietrznej FR lub rosyjskie wojskowe statki powietrzne w przestrzeni powietrznej RP prowadzone...
Rozmaitości 6.05.2010, 17:33 Pora Gnoić Kaczora Pora Gnoić Kaczora wojewódzki z figurskim dwaj z radia pajace chcieli dostać premie i zasłużyć na placek wymyślili więc piosenkę i ją zaśpiewali i w niej jarka kaczyńskiego z hienami...
Rozmaitości 5.05.2010, 19:35 O Pospieszalskim w Newsweeku Mały graficzny komentarz do okładki ostatniego Newsweeka z Janem Pospieszalskim i Trybuną Ludu, ilustrowany portretem redaktora naczelnego Newsweeka (obrazek zlinkowany z okładką Newsweeka) A poniżej jeszcze...
Polityka 27.04.2010, 02:29 W kwestii incydentu gruzińskiego Jak wmówić fałsz mówiąc prawdę Są dwie wersje incydentu gruzińskiego, jedna GW, mówiąca że prezydent bezpośrednio wydawał rozkazy pilotom podczas podróży do Gruzji (w kokpicie), druga A. Bielana, że prezydent nie wchodził do kokpitu, rozkazy wydawał...
Polityka 23.04.2010, 22:45 Horrendum Tylko takie słowo przychodzi mi do głowy słuchając o działaniach polskiej administracji i dziennikarzy informacyjnych w kwestii katastrofy pod Smoleńskiem. Jakiś facet na stołku wsadza do jednego samolotu 1/3 najwyższych...
Polityka 23.04.2010, 00:16 Przelot do Smoleńska organizował Arabski W ciągu 3 dni G. Czempiński ex-szef polskiego kontrwywiadu po raz drugi zabiera głos w kwestii procedur i bezpieczeństwa transportu polskich dostojników państwowych. Tym razem w programie B. Rymanowskiego generał kontrwywiadu...