Polityka 1.02.2010, 17:20 Czy PO wprowadzi reformy? Jaki jest główny cel Platformy? Modernizacja kraju. Kraj modernizuje się przez reformy. We wprowadzeniu reform przeszkadza jednak prezydent. Wetuje. W związku z tym należy robić wszystko aby przejąć urząd prezydenta i...
Rozmaitości 28.01.2010, 21:42 Gąbki zamiast mózgu Przeglądałem dziś reakcje zwolenników PO na enuncjacje premiera o nie startowaniu w wyborach prezydenckich. I cóż? Peany, ulga, wspaniała decyzja, szach Pisowi itd. itp. Czyli było dobrze będzie lepiej. Tymczasem zaś...
Polityka 27.01.2010, 22:17 Podchwytliwe pytania. Trybunał Konstytucyjny a komisje śledcze Jakie powinny być pytania? Bardzo ubawiło mnie twierdzenie przewodniczącego Sekuły, który uchylił jedno z pytań do Z. Chlebowskiego twierdząc, że jest to pytanie podchwytliwe. Okazuje się, że takie uzasadnienie zdziwiło...
Polityka 25.01.2010, 21:26 Tusku musisz. Piskorski podnosi białą flagę? "Paweł Piskorski nie będzie kierował kampanią prezydencką Andrzeja Olechowskiego. W specjalnym oświadczeniu kandydat popierany przez Stronnictwo Demokratyczne zaznaczył, że po postawieniu liderowi SD zarzutu przez warszawską...
Rozmaitości 23.01.2010, 03:03 zgadywanka wędrówka do nikąd gdzieś daleko daleko gdzieś gdzie sam nie wiem gdzie hen z górą za rzeką coś znajduje się coś cennego ważnego coś co sam nie wiem co...
Polityka 21.01.2010, 16:17 Chlebowski pogrąża Tuska Były szef Klubu Poselskiego PO prezentuje się dziś jak mąż stanu. Jego głównym motywem działania było dobro Rzeczpospolitej i raison d'État. Swoje działania podejmował na podstawie lektury uniwersyteckich ekspertyz...
Polityka 20.01.2010, 19:33 W moim kraju... To tu polityka wysysa mózg To tutaj asa zabija król Gdy trwa zimna wojna serca i słowa Coraz mniej miejsca żeby się schować Closterkeller Będzie o przesłuchaniu Mariusza...
Polityka 18.01.2010, 20:17 Kaczorek Moim zdaniem zdjęcie miesiąca. Czyżby Doda tarmosiła prezydenta za uszko, a może tylko czule głaskała? Spójrzmy jak rzecz całą komentuje niewątpliwie wpływowy Super Expres: ...