Polityka 14.02.2009, 00:15 Przyspieszone wybory jesienią? Rozłam w PO? Jakiś czas temu politycy PO wspominali o przyspieszonych wyborach, mówił o tym sam poseł Palikot (a wszak jeden z komentatorów telewizyjnych twierdził, że należy uważnie słuchać Palikota, ponieważ to co on zapowiada to...
Polityka 11.02.2009, 22:48 Podśmiechujki z Rokity Właśnie przed chwilą chłopcy ze "Szkła kontaktowego" robili sobie jaja z Rokity i jego "Ratujcie mnie", promowali nowy dzwonek telefonu komórkowego z nagraniem Rokity, potem pan Miecugow wcielał się w Jana...
Polityka 11.02.2009, 01:49 Cięcia budźetowe a kasa dla polityków, składki Najsztuba Z górą tydzień temu rząd ogłosił cięcia budżetowe na sumę 17 mld zł. Co będzie cięte? Kto straci? Wydawałoby się, że będzie to najważniejszy temat dla mass mediów. Wrzuciłem w wyszukiwarkę hasło cięcia...
Polityka 10.02.2009, 01:16 Kaczor - Lis 2:1 To nie był wywiad to był mecz. Kaczyński chciał przedstawić nową twarz PiS, partii spolegliwej, nawołującej do wspólnego wysiłku w obliczu zagrożenia i jednocześnie szansy jaką jest kryzys oraz wielkiej szansy jaką są...
Polityka 20.01.2009, 22:14 Dymisja Ćwiąkalskiego Wreszcie. Co by o nim nie powiedzieć premier Tusk pokazał, że potrafi przedłożyć interes społeczny ponad inne. Mam nadzieję, że za dymisją Ćwiąkalskiego stoi komunikat: Nie ma powrotu do czasów sprzed afery Rywin a....
Polityka 19.12.2008, 21:47 Nagroda dla Rymanowskiego Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:Standardowy;...
Polityka 9.12.2008, 18:47 Politycy go home! - polemika z Cieniem Azraela "konieczne jest wprowadzenie do życia politycznego nowych ludzi i nowych sił politycznych. Takich, które przestaną czerpać wzory i doświadczenia z lat komunizmu i działalności opozycyjnej, która w Polsce bardziej dzieli,...
Polityka 28.11.2008, 04:13 Premier Tonald Dusk z narażeniem życia odkrywa tajne chińskie ob Wyobraźmy sobie taką sytuację. Trwają negocjacje w kwestii przyjęcia Chin do OECD. Chiny to doskonale rozwinięta gospodarka twierdzą jedni, nie przestrzega się tam praw człowieka, twierdzą inni, są tam obozy koncentracyjne dla...