Cukier drożeje. No, drożeje, bo taka jest cukrowa sytuacja na rynkach europejskich. Jest po około 4 zł, tam gdzie ludzie nie powariowali. Tam gdzie powariowali jest i po 6-7 zł, bo handlowcy głupi nie są i na taką koniunkturę umieją właściwie odpowiedzieć.
W hipermarkecie, w którym ja się stale zaopatruje cukru jest wbród po 3,89 zł/kg i nikt nie kupuje więcej niż 1-2 kilo, czyli normalnie.
Dawajmy się dalej ponosić histerii, to cukier za parę tygodni będzie po 20 zł za kilogram.
A za kłopoty z cukrem podziękujmy Unii
Komentarze obraźliwe usuwam. Banuję chamów, klony i trolle bez względu na opcję, z której są.
UWAGA
NIE MAM KONT NA FACEBOOKU I NK Jakakolwiek wiadomość stamtąd, rzekomo ode mnie - nie jest ode mnie
Nowości od blogera
Inne tematy w dziale Gospodarka