Nie wiem, czy kiedykolwiek zabierałem głos o administracji notkami na S24, teraz jednak go zabiorę.
Gdy przyszedłem z pracy, włączyłem S24 aby przejrzeć nowe informacje. Jaka wiadomość była wiadomością dnia? Otóż ktoś oblał Kubusia Wojewódzkiego brunatną cieczą. Kubuś poskarżył sie Jarkowi Kuźniarowi, a Jarek umieścił to na blogu. Teraz Kubuś leczy się w wilanowskiej klinice, bo poczuł szczypanie.
Jakie informacje jeszcze pojawiły się na czołówce? Przeżywanie sprawy prof. Rońdy sprzed tygodnia, teraz widzę, pojawiła się opowieść z czasów II wojny światowej o miłości pewnej Edyty i pewnego Czecha, o zamachu terrorystycznym w Rosji, o kolejnej inicjatywie UE w kwestii dochodów minimalnych, o przekrętach prezydenta Świętochłowic i bardzo ciekawa analiza wyroku strasburskiego trybunału w sprawie śledztwa katyńskiego.
I cóż to wszystko? Na pewno nic innego ostatnio się w Polsce nie wydarzyło? Blogerzy nie zauważyli? Może nie uznali za interesujące? Albo notka napisana była w bardzo złym stylu?
To skąd ponad 120 komentarzy i ponad 3,5 tys. wejść pod liczącą tylko kilka zdań notką:

Komentarze
Pokaż komentarze (32)